Naast alle activiteiten die de KBO organiseert zijn er ook tal van activiteiten te vinden in de huizen van de wijk.

Huis van de wijk Het Lage Land (Remmet van Milplaats 15)

Wat is er veel veranderd sinds het corona virus er is! En toch proberen we in Het Lage Land om ‘draad weer zo goed mogelijk op te pakken’. En dat lukt best aardig vinden wij.  Daarom zijn we blij u dit overzicht te kunnen sturen.

Corona maatregelen

Het Huis van de Wijk is hartstikke ‘corona proof’ ingericht. We houden rekening met 1,5 meter, er is goede ventilatie, daarnaast hebben alle lokalen buitendeuren zodat er voldoende frisse lucht binnenkomt. Overal staan desinfectie- en schoonmaakmiddelen. We registreren alle bezoekers en elk lokaal heeft een maximum aantal deelnemers.  We houden ons aan alle corona richtlijnen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten. We merken dat bewoners blij zijn dat ze weer aan de slag kunnen en we kijken er naar uit om u hier ook weer te zien!

Proeflessen

De meeste bewegingsactiviteiten voor volwassenen zijn ook geschikt voor 50-plussers. Informeer even bij de organisator of u mee kunt doen. Bij bijna alle activiteiten kunt u een proefles volgen (indien er plek is). Doe dat! Zeker als u twijfelt. U zult zien dat het fijn is om weer lekker bezig te zijn en anderen te ontmoeten.